Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκη “χρυσάφι” για τη Λαμία! “Λύγισε” τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκη “χρυσάφι” για τη Λαμία! “Λύγισε” τον Αστέρα Τρίπολης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Λαμία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, για τη 18η αγωνιστική της Superleague και βελτίωσε σημαντικά τη θέση της στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Η Λαμία υπερασπίστηκε την έδρα της και “λύγισε” τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχασε έδαφος στη μάχη για την είσοδο του στην πρώτη πεντάδα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (28′ Κυριακόπουλος, 62′ Μπούντνικ).

“Χρυσός σκόρερ” για τους νικητές ήταν ο Καραγιάννης στο 72′. Ύστερα από βολέ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου η άμυνα του Αστέρα αδράνησε, ο Καραγιάννης βγήκε στην πλάτη των Αρκάδων και πρόλαβε τον Αθανασιάδη, που δεν έβαλε σωστά τα χέρια του, σκοράροντας σε άδειο τέρμα το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα (67΄ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Πίτι (58΄ Ακόστα), Βάντερσον (80΄ Κουτρομάνος), Μπούντνικ

Αστέρας Τριπόλης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (75΄ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντούντου (81΄ Μαντιντά), Ισνάλντο (46΄ Κώτσιρας), Μανιάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις