Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Νοσοκομείο” ο Παναθηναϊκός! Εφτά βασικοί εκτός προπόνησης

“Νοσοκομείο” ο Παναθηναϊκός! Εφτά βασικοί εκτός προπόνησης
ΦΩΤΟ intime

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι… ευεργετική για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιώργος Δώνης είδε εφτά παίκτες του να μένουν εκτός προπόνησης, με άπαντες να χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση μετά το… πισωγύρισμα με την Ξάνθη, αλλά ο Γιώργος Δώνης έχει μπροστά του τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές Ομάδες, ώστε να βελτιώσει πράγματα στην ομάδα του.

Ο χρόνος είναι απαραίτητος και για την… επάνοδο των παικτών του, αφού 7 βασικοί έμειναν εκτός προπόνησης την Τρίτη (08/10), αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμού.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Γέμισε το ιατρικό δελτίο στον Παναθηναϊκό. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Νούνες (ενοχλήσεις στη μέση), Μπεκ, Κότσαρης (ενοχλήσεις στο μηριαίο οστό), ενώ ο Φάουστο συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Αποστολάκης. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι και ασκήσεις αντοχής”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις