Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Nova σε Superleague: “Πάρτε μέτρα για να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα”

Nova

Επιστολή προς τη Superleague απέστειλε η Nova με την οποία ζητεί από τον Συνεταιρισμό να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη έναρξη του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως των όποιων αποτελεσμάτων που θα έχουν οι συζητήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Nova αναφέρει πως θα προασπίσει τα συμφέροντά της…

• Συγκεκριμένα, η Nova στην επιστολή της καλεί τη Superleague «να πράξει άμεσα καθετί αναγκαίο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ανακοινωθείσα ημερομηνία έναρξης αυτού (25.8.2018)».

• Παράλληλα, η Nova επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση στον προγραμματισμό του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καθώς και οποιαδήποτε παρέκκλιση από την ήδη ανακοινωθείσα ημερομηνία έναρξης αυτού θα προκαλέσει αφενός σημαντική εμπορική ζημία και αφετέρου σοβαρή βλάβη της φήμης και του κύρους της συνδρομητικής μας πλατφόρμας».

• H Nova αφού συγχαίρει τον κ. Ευάγγελο Μπαταγιάννη για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, αναφέρει ότι είναι σε γνώση της ότι ο Συνεταιρισμός και οι ΠΑΕ-μέλη του βρίσκονται σε συζητήσεις με θεσμικούς παράγοντες, αναφορικά με διάφορα ζητήματα που άπτονται του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. H συνδρομητική πλατφόρμα αναφέρει ρητώς ότι «ανεξαρτήτως της κατάληξης των ως άνω συζητήσεων και ζυμώσεων και του χρόνου ολοκλήρωσης αυτών, τονίζουμε, ότι ο Συνεταιρισμός σας, του οποίου κύρια αποστολή είναι η οργάνωση και διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οφείλει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις