Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αστόρι: Ανοίγει έρευνα για ανθρωποκτονία του αρχηγού της Φιορεντίνα

Αστόρι

Ο εισαγγελέας του Ούντινε, Αντόνιο Ντε Νικολό, ανακοίνωσε ότι ανοίγει έρευνα που αφορά και ανθρωποκτονία για τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Να θυμίσουμε πως ο Νταβίντε Αστόρι βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η Φιορεντίνα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ουντινέζε.

Η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο του 31χρονου Ιταλού αμυντικού έκανε λόγο για καρδιακή ανακοπή. Πλέον, αναμένεται η αυτοψία στη σωρό του Αστόρι, που θα ξεκαθαρίσει πολλά σχετικά με τα αίτια του θανάτου του.

“Έχουμε ανοίξει την απαραίτητη διαδικασία ώστε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Θα γίνει και η αυτοψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας” ανέφερε ο επικεφαλής της εισαγγελείας του Ούντινε μιλώντας στο ραδιόφωνο της RAI, γι’ αυτή την τυπική διαδικασία.

“Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου”, πρόσθεσε.

Στον εισαγγελέα θα δοθούν ακόμα και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από μαρτυρίες συμπαικτών και άλλων στελεχών της Φιορεντίνα, αλλά και εργαζόμενων στο ξενοδοχείο.

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως στο δωμάτιο του Αστόρι δεν υπήρχαν σημάδια εισβολής, ενώ ο παίκτης βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις