Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Να μην “παγώσει” το… όνειρο στην Ουκρανία

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Να μην “παγώσει” το… όνειρο στην Ουκρανία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε το βράδυ (22:00, NewsIt.gr, Cosmote Sports 2 HD) από τη Ντιναμό Κιέβου στο “Ολιμπίσκι” -στη ρεβάνς του 2-2 του “Γ. Καραϊσκάκης”- και ψάχνει σκορ πρόκρισης για τους “16” του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στο “Ολιμίνσκι” και είναι έτοιμος να… τα δώσει όλα, προκειμένου να μην ολοκληρωθεί απόψε η πορεία του στο Europa League.

https://twitter.com/DynamoKyiv/status/1098499088537079808

Το 2-2 του “Γ. Καραϊσκάκης” σίγουρα δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους Ουκρανούς, αλλά οι παίκτες του Μαρτίνς θέλουν να πιάσουν ανάλογη απόδοση με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ και να πάρουν το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «έδειξε» το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ!

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ ανεβασμένη μετά την ευρεία νίκη επί της Ένωσης, αλλά παράλληλα υπάρχουν και τα αγωνιστικά προβλήματα. Οι απουσίες των Χριστουδουλόπουλου, Καμαρά και Ελαμπντελαουλι δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την αποστολή των “ερυθρόλευκων”.

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός, Φορτούνης: «Πρόκριση και για τον Χριστοδουλόπουλο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει τον Μπουχαλάκη στην αρχική ενδεκάδα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Καμαρά. Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στη θέση του Κούτρη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τσιμίκας, Μεριά, Σισέ, Τοροσίδης, Γκιλέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης, Ντίας, Χασάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις