Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος: Ανεπανάληπτο ματς με “μυθική” αντεπίθεση για τους Περιστεριώτες – videos

Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος: Ανεπανάληπτο ματς με “μυθική” αντεπίθεση για τους Περιστεριώτες – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ένα απίθανο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League, ο Ατρόμητος τα έκανε όλα λάθος στην αρχή και βρέθηκε να χάνει με 4-3, όμως ένα γκολ του Μανούσου στο 74ο λεπτό του ματς, άλλαξε τα πάντα και με δύο ακόμη γκολ σε λίγα λεπτά, οι Περιστεριώτες έμειναν “ζωντανοί” για την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος έμοιαζε αποκλεισμένος στο 70ο λεπτό του παιχνιδιού με την Ντιναμό Μπρεστ στο Europa League, όμως με μία ανεπανάληπτη αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Κάναντι κατάφερε να μειώσει στο 4-3 και να γίνει και πάλι το φαβορί για την πρόκριση.

Δείτε εδώ το LIVE του newsit.gr για το Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες, που δεν είχαν ρυθμό αγώνων, αιφνιδιάστηκαν από τον πιο έτοιμο αντίπαλό τους και βρέθηκαν να χάνουν 2-0 μόλις στο 13ο λεπτό του ματς. Το γεγονός τους επηρέασε εμφανώς στο γήπεδο και θα μπορούσαν να δεχθούν πολλά ακόμη τέρματα. Τελικά η Μπρεστ σκόραρε άλλες δύο φορές, πριν γίνει η… μυθική αντεπίθεση. Ένα λάθος του τερματοφύλακα των Λευκορώσων, έδωσε “δώρο” ένα γκολ στον Μανούσο και αφύπνισε τον Ατρόμητο.

Οι παίκτες του Κάναντι βγήκαν στην επίθεση, βρήκαν γρήγορα ένα αυτογκόλ, πέτυχαν ένα ακόμη με τρομερό σουτ του Κουλούρη στο 88ο λεπτό και θα μπορούσαν ακόμη και να ισοφαρίσουν αν είχαν λίγα ακόμη λεπτά. Έστω και με το 4-3 πάντως, έχουν πολλές πια ελπίδες πρόκρισης.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 5΄, όταν ο Φιλίποβιτς κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νόγιοκ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

https://twitter.com/FootballGoalzHD/status/1022543338526912512

Στο 12′ δε, ο Ισπανός ρέφερι καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μάντσον κι ένα λεπτό αργότερα ο Σαβίτσκι διπλασίασε από τα 11 βήματα εκτελώντας… α λα Πανένκα.

https://twitter.com/FootballGoalzHD/status/1022543990170836993

Οι Λευκορώσοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν κι άλλες καλές στιγμές αλλά δεν βρήκαν στόχο, την ώρα που η ομάδα του Κάναντι έδειχνε σαστισμένη, εκτός κλίματος αγώνα και ανήμπορη να αντιδράσει.
Ο Ατρόμητος έμοιαζε “παραδομένος” και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61ο λεπτό ο Νόγιοκ πλευροκόπησε την άμυνα από δεξιά, έβγαλε συρτή σέντρα και ο Σαβίτσκι, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, «έγραψε» το 3-0.

Στο 70΄ μάλιστα έκανε και το 4-0, με αριστερό σουτ υπογράφοντας και το δικό του χατ τρικ, στο ματς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος των γηπεδούχων για να μειώσει σε 4-1 και μετά, όλα άλλαξαν.

Στο 80΄ από μία σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά ο Μούγιακιτς “πίεσε” στο όριο του φάουλ τον Βερετίλο και τον ανάγκασε σε αυτογκόλ.

Στο 88ο λεπτό δε, ο Κουλούρης με τρομερό σουτ από μακριά, έστειλε τη μπάλα “συστημένη” στα δίχτυα του Παβλιουτσένκο και πέτυχε το τελικό 4-3, που αφήνει “ορθάνοιχτη” την υπόθεση πρόκριση για την ελληνική ομάδα.

Οι συνθέσεις στο Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος

Ντιναμό Μπρεστ (Σιαρχέι Κάβαλτσουκ): Παβλιουτσένκο, Κίκι, Φιλίποβιτς (46΄ Νέκατσικ), Βερετίλο, Νόγιοκ, Γιούζεπτσουκ (76΄ Βίτους), Οσουτσουκούο (62΄ Ζαλέσκι), Κάργας, Σαβίτσκι, Κομπλένκο, Φαμέγε.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (75΄ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (46΄ Γαρουφαλιάς), Μπρούνο (46΄ Ενσικουλού), Κουλούρης.

https://www.facebook.com/atromitosfc.Official/photos/a.319132038108833.80918.252890878066283/1905134272841927/?type=3&theater

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις