Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αρχηγική νίκη για τους Πειραιώτες!

Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αρχηγική νίκη για τους Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός “κυριάρχησε” πλήρως στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ, αλλά με τους παίκτες του να χάνουν… αναρίθμητες ευκαιρίες, χρειάστηκε ένα γκολ του Τοροσίδη στο 66′ για να λύσει το “γόρδιο δεσμό” και να πάρει τελικά τη νίκη με 2-0.

Παρότι για μια ώρα αγώνα έδειχνε διάθεση… αυτοκτονίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Ντουντελάνζ με 0-2 και να κάνει την πρώτη του νίκη στο Europa League, παραμένοντας στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ο Τοροσίδης από κόρνερ του Φορτούνη έκανε στο 66′ το 1-0, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να “σφραγίζει” τη νίκη, με φοβερό τελείωμα στο 81ο λεπτό του αγώνα, για το τελικό 0-2.

Παρακολουθήστε LIVE του Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός από το newsit.gr

 

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει με το… αριστερό στους ομίλους του Europa League, αφού μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Ρεάλ Μπέτις στο “Καραϊσκάκης”, ηττήθηκαν και από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, με 3-1, παρότι προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με τον Γκερέρο.

Από την πλευρά της, η Ντουντελάζ έχει δύο ήττες μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, καθώς την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε δύσκολα από την Μίλαν, με 1-0 στην έδρα της, χάρη σε ένα γκολ του Ιγκουαΐν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε εύκολο “θύμα” για τη Ρεάλ Μπέτις στη Σεβίλλη, χάνοντας με 3-0.

Αμφισβήτηση για Μαρτίνς

Το παιχνίδι στο Λουξεμβούργου είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού μετά και την ήττα στον ΟΦΗ έχει αρχίσει η “μουρμούρα” και για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που θεωρείται δεδομένο ότι θα “διογκωθεί” σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος κόντρα και στη Ντουντελάνζ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικό αναμένεται να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του στο ματς, αποφεύγοντας “πειραματισμούς”, όπως στο Μιλάνο, όπου πραγματοποίησε 11 αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις