Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Αντσελότι “τελείωσε” από τη Νάπολι! Το “αντίο” του Μανωλά

Αντσελότι Μανωλάς
.instagram.com/kostasmanolas44

Παρά την πρόκριση της Νάπολι στη φάση των “16” στο Champions League, οι δρόμοι του Κάρλο Αντσελότι με τους “παρτενοπέι”… χώρισαν! Διαβάστε τι έγραψε ο Κώστας Μανωλάς για τον πρώην -πλέον- προπονητή του.

Χώρισαν οι δρόμοι τους! Ο Kάρλο Αντσελότι δεν είναι πλέον προπονητής της Νάπολι, αφού ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του έμπειρου προπονητή, ο οποίος βρισκόταν στους «παρτενοπέι» από το καλοκαίρι του 2018.

Η Νάπολι ανακοίνωσε το “διαζύγιο” αργά το βράδυ της Τρίτης (10.12.2019), μετά τη νίκη (4-0) επί της Γκενκ, που της εξασφάλισε πρόκριση στην φάση νοκ άουτ του Champions League.

«Η Νάπολι αποφάσισε να παύσει από τον ρόλο του προπονητή της πρώτης ομάδας τον Κάρλο Αντσελότι. Οι σχέσεις φιλίας, εκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού παραμένουν άθικτες, ανάμεσα στον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον Κάρλο Αντσελότι», ανέφερε η ιταλική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Λίγο αργότερα, ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε από τον ιταλικό σύλλογο και συνεργάστηκαν στενά με τον Αντσελότι ήταν ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον Ιταλό τεχνικό.

“Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνατε για εμένα και για τη Νάπολι. Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζετε”, έγραψε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στο Instgram.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις