Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Με… χτυποκάρδι ο Ατρόμητος! Αποκλείστηκε μαχόμενος ο Βόλος – video

Με… χτυποκάρδι ο Ατρόμητος! Αποκλείστηκε μαχόμενος ο Βόλος – video
ΦΩΤΟ Intime

Αυτό που πριν τον αγώνα του Περιστερίου έμοιαζε ακατόρθωτο, ο Βόλος λίγο έλειψε να το κάνει εφικτό! Η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε στο 0-2 στην έδρα του Ατρομήτου, αλλά δεν πέτυχε τελικά το 3ο γκολ που θα έστελνε τη “μονομαχία” της με τους “κυανέρυθρους” στην παράταση. Πρόκριση για την ομάδα του Παντελίδη στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν έπρεπε να “μετρήσει” το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων. Δύο γκολ ο Γκουαροτσένα, που αποβλήθηκε στο φινάλε. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, με δέκα οι γηπεδούχοι.

Ο Βόλος τα έδωσε όλα μέσα στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 0-2 του ημιχρόνου έβαλε στα… σχοινιά τους Περιστεριώτες, αλλά ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έχοντας και για “προίκα” το 0-3 του Πανθεσσαλικού, η ομάδα του “Σάββα Παντελίδη πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά στο ματς, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Βόλος ήταν όμως αυτός που κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 13, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοαποκτηθέντα, Γκουαροτσένα.

Ο Ατρτόμητος όχι μόνο δεν… συνήλθε, αλλά στο 23′ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι, ενώ είδε και τον Καχίλα να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα (για χέρι). Ο Γκουαροτσένα ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση, γλίστρησε τη στιγμή του σουτ, αλλά ευστόχησε και έκανε το 2-0 με τους παίκτες των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται για δύο επαφές του του μέσου των Περιστεριωτών στην μπάλα (δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, αλλά δεν υπάρχει VAR στο Κύπελλο).

Το παιχνίδι αποκτά ξαφνικά τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Βόλος έψαχνε ένα ακόμα τέρμα για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να στείλει το ματς στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το 0-3 στο 51′, με τον Μανδά να διώχνει με το ένα χέρι την κοντινή κεφαλιά του Κανταμόρο.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ρίξει το ρυθμό του αγώνα, αλλά στο 68′ “πάγωσε” βλέποντας τον Στρούγγη -στην προσπάθεια του να διώξει μια σέντρα με το στήθος- να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανδά. Στο 70′ όμως οι αριθμητικές ισορροπίες επέστρεψαν, αφού ο Μπαλογιάννης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Γκουαροτσένα είδε και αυτός δεύτερη κίτρινη και “τελείωσε” τις όποιες ελπίδες είχε δημιουργήσει ο Βόλος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις