Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Φερνάντο Τόρες αποχωρεί απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης

Τόρες
@Atleti

Την ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, γνωστοποίησε ο Φερνάντο Τόρες.

Ανδρώθηκε στην Ατλέτικο, έφυγε για άλλα πρωταθλήματα, επέστρεψε και τώρα ήρθε η στιγμή για τη δεύτερη… φυγή του Φερνάντο Τόρες από την ομάδα της Μαδρίτης.

Μιλώντας σε εκδήλωση χορηγού των “ροχιμπλάνκος”, ο Τόρες –που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε- αποκάλυψε την πρόθεση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα που αγάπησε.

«Απ’ όταν ήμουν 10 ετών, πάντα πίστευα πως η Ατλέτικο είναι το σπίτι μου. Έζησα υπέροχες στιγμές, τις οποίες ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν μου στην ομάδα. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είναι πολύ δύσκολο να πω ‘αντίο’ για δεύτερη φορά, αφού η πρόθεσή μου ήταν να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Ατλέτικο. Όμως, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για δύο, τρία ή και πέντε χρόνια”, τόνισε αρχικά, ενώ για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμέονε, δήλωσε:

“Ήταν μία νορμάλ σχέση. Επαγγελματική. Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στη διαδικασία να συζητήσω όσα ακούγονται για ρήξη στις σχέσεις μας».

Ο Τόρες αποχωρεί απ’ την Ατλέτικο μετά από δύο θητείες (2001-07 και 2015-18) έχοντας πετύχει113 γκολ και 16 ασίστ σε 330 παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις