Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γιαννιώτας “οδηγεί” τη Βαγιαδολίδ στην Πριμέρα! Με δική του ασίστ “άνοιξε” το σκορ [vid]

Γιαννιώτας
ΦΩΤΟ twitter

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ βρίσκεται πια ένα “βήμα” από την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, αφού στο πρώτο τελικό των πλέι οφ, “διέλυσε” με 3-0 τη Νουμάνθια εκτός έδρας. Βασικός ο Γιαννιώτα που έκανε και την ασίστ για το πρώτο γκολ.

Μία σέντρα του Γιάννη Γιαννιώτα ήταν αυτή που “ξεκλείδωσε” την άμυνα της Νουμάνθια στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τον Κίκο Ολίβας να “ανοίγει” το σκορ στο 36ο λεπτό για μία ευρεία νίκη με 0-3 στο τέλος.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει τη θέση του στον Ολυμπιακό, όμως συνεχίζει να πρωταγωνοιστεί σε όλες τις ομάδες που αγωνίζεται ως δανεικός. Τη φετινή χρονιά βρέθηκε στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και με τη βοήθειά του, η ομάδα του είναι πια “αγκαλιά” με την άνοδο στα “σαλόνια” της Primera.

Το επιβλητικό 0-3 στην έδρα της Νουμάνθια, της έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το “χρυσό εισιτήριο” και ουσιαστικά ξεκίνησε από τα πόδια του έλληνα εξτρέμ, αφού η εξαιρετική του σέντρα στο 36ο λεπτό του αγώνα, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το 2-0 έγινε στο 58ο λεπτό από τον Πάμπλο Ερβίας, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Όσκαρ Πλάνο στο 67ο λεπτό του ματς.

Τα highlights του αγώνα με την ασίστ του Γιαννιώτα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις