Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κρίζμαν “καθάρισε” τον Λεβαδειακό! “Ανάσα” για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κρίζμαν “καθάρισε” τον Λεβαδειακό! “Ανάσα” για ΠΑΣ Γιάννινα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με δύο γκολ του Σάντι Κρίζμαν, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0, για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague, πανηγυρίζοντας “τρίποντο” μετά από δύο και πλέον μήνες!

Βαθμολογική “ανάσα” για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν εντός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0, για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague, πανηγυρίζοντας νίκη μετά από δύο και πλέον μήνες (22 Σεπτεμβρίου η προηγούμενη νίκη επί του Αρη).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος με δύο γκολ (18′ και 50′) χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, με το οποίο ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανέβηκε στους 10 βαθμούς.

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 80′ σε κεφαλιά του Ζησόπουλου, έμειναν στους 7 βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Αλ. Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Ντόλοβατς (46΄ Ξύδας), Γιάκος, Παμλίδης (84΄ Σιόντης), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν (78΄ Αθανασιάδης)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Όμο (75΄ Καθάριος), Νανγκίς (56΄ Μανγκά), Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (57΄ Ιωαννίδης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις