Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Λακαζέτ “σταμάτησε” τη Λίβερπουλ! Άνοιξε ο “δρόμος” για τη Σίτι – videos

Ο Λακαζέτ “σταμάτησε” τη Λίβερπουλ! Άνοιξε ο “δρόμος” για τη Σίτι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Μία γκολάρα του Αλεξάντερ Λακαζέτ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης “διέλυσε” τα… όνειρα κορυφής για τη Λίβερπουλ, αφού το 1-1 στο ντέρμπι του Έμιρεϊτς, δίνει “χρυσή” ευκαιρία στη Μάντσεστερ Σίτι να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Μεγάλο ντέρμπι στο Έμιρεϊτς ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ με τις δύο ομάδες προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις, αλλά να μένουν τελικά στο 1-1, χάρη σε γκολ των Μίλνερ και Λακαζέτ.

Η ομάδα του Κλοπ προηγήθηκε στο σκορ στο 61ο λεπτό του αγώνα με μία “βολίδα” του Άγγλου αριστερού μπακ-χαφ από το ύψος της περιοχής, για να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Γάλλος επιθετικός, με μία τρομερή προσπάθεια μέσα στην περιοχή που έπιασε στον “ύπνο” τους παίκτες και τον τερματοφύλακα των “ρεντς”.

https://twitter.com/TheKop_com/status/1058799594946134017

https://twitter.com/jordxn18/status/1058802854251687937

Δεν αγωνίστηκε στο ματς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έμεινε και πάλι εκτός 18άδας, εξαιτίας του τραυματισμού του από το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League.

Οι συνθέσεις στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Κολάσινατς (81’ Γουέλμπεκ), Τορέιρα, Τζάκα, Μχιταριάν (68’ ΙΒόμπι), Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ (73’ Ράμσεϊ), Λακαζέτ

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (90′ Ματίπ), Φιρμίνο (80’ Σακίρι)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις