Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Μαρσιάλ “υπέγραψε” τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [vid]

Μαρσιάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Reuters

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να σκοράρει χωρίς τον Κέιν στη σύνθεση της και κόντρα στην τακτική του Μουρίνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το “μεγάλο” ματς της 10ης αγωνιστικής της Premier League, με το γκολ του Μαρσιάλ (1-0) και άφησε στο -3 τα “σπιρούνια”.

Μόνη της στη δεύτερη θέση της Premier League και στο +3 από την Τότεναμ έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικώντας με 1-0 τους “σπερς” στο “Ολντ Τράφορντ”, σε ματς για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Τότεναμ αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Κέιν, αλλά παρόλα αυτά ο Μουρίνιο πήγε.. συντηρητικά στο παιχνίδι, βάζοντας τρεις αμυντικούς στην άμυνα των γηπεδούχων, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Πογκμπά, Φελαϊνί, Κάριγκ, Ρόχο και Ιμπραΐμοβιτς.

Το γκολ του Αντονί Μαρσιάλ στο 81′ (μπήκε σαν αλλαγή στο ματς στο 70′), που ξεκίνησε από το βολέ του Ντε Χέα και την πρώτη κεφαλιά του Ράσφορντ, έκρινε τη “μεγάλη” αναμέτρηση.

Το γκολ του Μαρσιάλ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιάνγκ (90′ + 2′ Νταρμιάν), Βαλένσια, Ερέρα, Μάτιτς, Μκιταριάν (66′ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (70′ Μαρσιάλ), Λουκάκου

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Σισοκό (62′ Ντεμπελέ), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον (62′ Γιορέντε)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις