Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μέσι έστειλε στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα! Αυτή είναι η οκτάδα του Champions League [vid]

Ο Μέσι έστειλε στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα! Αυτή είναι η οκτάδα του Champions League [vid]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε από το χεράκι την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στα προημιτελικά του Champions League. Δείτε την κορυφαία οκτάδα της φετινής διοργάνωσης.

Με δύο γκολ και μία ασίστ του κορυφαίου παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας της Τσέλσι με 3-0 και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Κουρτουά, είδε τον Αργεντινό μάγο να του περνάει δύο φορές (3′, 63′) την μπάλα κάτω από τα πόδια, με τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα να φτάνει τα 100 γκολ στη διοργάνωση. Ο Μέσι, έπειτα από μία μαγική ενέργεια, έδωσε και την τελική πάσα στον Ντεμπελέ, ο οποίος είχε κάνει το 2-0 στο 20′.

Η Τσέλσι δεν ήταν κακή και θα μπορούσε να πετύχει έστω ένα γκολ, αλλά τόσο το φάουλ του Αλόνσο όσο και η κεφαλιά του Ρούντιγκερ βρήκαν το δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (61′ Αντρέ Γκόμες), Ράκιτιτς, Ουσμάν Ντεμπελέ (67′ Αλέις Βιδάλ), Ινιέστα (61′ Παουλίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΤΣΕΛΣΙ : Κουρτουά, Μόουζες (67′ Τζαπακόστα), Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας, Ουίλιαν, Αζάρ (82′ Πέδρο), Ζιρού (67′ Μοράτα).

Δείτε τα γκολ της Μπαρτσελόνα




 

Η οκτάδα του Champions League

Ρεάλ (Ισπανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Σεβίλλη (Ισπανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Γιουβέντους (Ιταλία)

Ρόμα (Ιταλία)

Μπάγερν (Γερμανία)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις