Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Μπεργκ το “κάρφωσε” στη Ρίβερ! Η Αλ Αΐν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Ο Μπεργκ το “κάρφωσε” στη Ρίβερ! Η Αλ Αΐν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
ΦΩΤΟ Reuters

Την πρόκρισή της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων πανηγυρίζει η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ! Η ομάδα των Εμιράτων επιβλήθηκε με 5-4 στα πέναλτι της Ρίβερ Πλέιτ (δεν άλλαξε το 2-2 του 90λεπτου στην παράταση) και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, που θα προκύψει από το Ρεάλ – Κασίμα. Ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα.

Η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, που φιλοξενείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα..

Η “οικοδέσπονα” της διοργάνωσης επιβλήθηκε με 5-4 στα πέναλτι της κατόχου του Copa Libertadores, Ρίβερ Πλέιτ (ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2) και το προσεχές Σάββατο (22/12) θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Κασίμα Άντλερς (19.12.2018).

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ για την Αλ Αΐν μόλις στο 3, αλλά η “απάντηση” της Ρίβερ Πλέιτ ήταν άμεση. Με δύο γκολ του Μπόρε Σάντος στο 11΄ και 16΄ οι “εκατομμυριούχοι” πήραν… κεφάλι στο σκορ, για να έρθει στο 51′ ο Κάιο και να διαμορρώσει το τελικό 2-2.

 

 

 

Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση κι έτσι οι δυο ομάδες έλυσαν τις… διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί, μοιραίος στάθηκε ο Έντσο Πέρες, αφού νικήθηκε στην εκτέλεση του (5η) από τον γκολκίπερ της Αλ Αΐν, Καλίντ Εϊσά κι ενώ μέχρι τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν εύστοχοι. Το πρώτο πέναλτι για τη Ρίβερ εκτέλεσε ο Νάτσο Σκόκο.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις