Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ντεμπελέ “σόκαρε” την Ατλέτικο και “έσωσε” την Μπαρτσελόνα – video

Ο Ντεμπελέ “σόκαρε” την Ατλέτικο και “έσωσε” την Μπαρτσελόνα – video
ΦΩΤΟ Reuters

Τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει μόνη στην κορυφή της La Liga έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το γκολ του Ντεμπελέ στο 90′ μέσα στη Μαδρίτη έδωσε το βαθμό στην Μπαρτσελόνα (1-1) και διατήρησε τους Καταλανούς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Σεβίλλη πάντως να… καραδοκεί!

Μπαλίτσα σε αυτό το ντέρμπι είδαμε μόνο για ένα τέταρτο. Ήταν όμως αυτό προς το φινάλε του αγώνα στο “Wanda Metropolitano”, κάτι που κράτησε τους πάντες στην… τσίτα. Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που διατήρησε τους Καταλανούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς υπερβολή, η πρώτη τελική σε εστία ήρθε στο 77΄(!), με τον Ντιέγκο Κόστα να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκριεζμάν. Λίγο νωρίτερα, οι “ροχιμπλάνκος” ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Βιδάλ, με τον διαιτητή να μην δίνει παράβαση, μετά από εξέταση της φάσης από το VAR.

Ιστορική “σφαλιάρα” για Ρεάλ! Την… ταπείνωσε η Εϊμπάρ – video

Το τέρμα του Ντιέγκο Κόστα φάνηκε ότι θα χάριζε στον Ντιέγκο Σιμεόνε την πρώτη του νίκη επί των «μπλαουγκράνα» σε εγχώρια διοργάνωση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως έριξε στο ματς τον μέχρι πρότινος τιμωρημένο -για πειθαρχικά παραπτώματα- Ουσμάν Ντεμπελέ (80′) και ο Γάλλος εκμεταλλεύθηκε μια μπαλιά του Μέσι και την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και ισοφάρισε στο 90′, κρατώντας την ομάδα του στο +1 από τους “ροχιμπλάνκος”.

Η Μπαρτσελόνα θα… διανυκτερεύσει έτσι στην κορυφή της La Liga, αλλά η Σεβίλλη έχει την Κυριακή (25.11.2018) την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη, εφόσον νικήσει τη Βαγιαδολίδ στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 13ης αγωνιστικής της La Liga

Λεγανές-Αλαβές 1-0

(42΄ Εν-Νεσίρι)

Εϊμπαρ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

(16΄ Εσκαλάντε, 52΄ Ένριχ, 57΄ Κίκε)

Βαλένθια-Ράγιο Βαγεκάνο 3-0

(34΄, 61΄ Σάντι Μίνα, 75΄ Γκαμεϊρό)

Ουέσκα-Λεβάντε 2-2

(23΄ Ριβέρα, 51΄ Ετσεϊτα – 45΄ Ρότζερ Μάτρι, 65΄ Μπόατενγκ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-1

(77΄ Ντιέγκο Κόστα – 90΄ Ντεμπελέ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 25/11

Σεβίλη-Βαγιαδολίδ 25/11

Εσπανιόλ-Τζιρόνα 25/11

Βιγιαρεάλ-Μπέτις 25/11

Σοσιεδάδ-Θέλτα 26/11

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις