Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ του Παπασταθόπουλου στους “32” του Europa League!

Ολυμπιακός
Intime.gr

Η κληρωτίδα έφερε την Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο δρόμο του Ολυμπιακού, στη φάση των “32” του Europa League.
Το πρώτο ματς θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” (20 Φεβρουαρίου) και η ρεβάνς εκτός έδρας (27 Φεβρουαρίου).
Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας – Διαβάστε για τους “κανονιέρηδες”.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί για ακόμα μια φορά να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, σε μια από τις πιο δύσκολες κληρώσεις που θα μπορούσαν να του τύχουν στους “32” του Europa League.

Οι Λονδρέζοι έχουν στη σύνθεση τους τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (όπως και τον Ντίνο Μαυροπάνο) και κάνουν μια πολύ… μέτρια χρονιά στην Premier League. Η Άρσεναλ απέλυσε τον Ουνάι Έμερι και προσπαθεί να “ορθοποδήσει” έχοντας προσωρινά τον Φρέντι Λιούμπεργκ στον πάγκο της. Αυτή τη στιγμή, ο Μίκελ Αρτέτα, συνεργάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, φέρεται ως εκ των φαβορί για να αναλάβει τα… ηνία των “κανονιέρηδων”.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, μετρώντας 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Την περασμένη σεζόν ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση, χάνοντας στον τελικό από την Τσέλσι.

Φέτος, στους ομίλους του Europa League, η Άρσεναλ άρχισε εντυπωσιακά, με νίκες απέναντι σε Άιντραχτ (0-3), Σταντάρ Λιέγης (4-0) και Γκιμαράες (3-2), αλλά στη συνέχεια… άγγιξε τον αποκλεισμό, καθώς ήρθε ισόπαλη με τους Πορτογάλους (1-1) και έχασε από τους Γερμανούς στο Λονδίνο (1-2), ενώ επέστρεψε από το 2-0 στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική (2-2).

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” (20 Φεβρουαρίου) και η ρεβάνς εκτός έδρας (27 Φεβρουαρίου).

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1206550285906272256

Πέρα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, υπάρχουν πολλά ακόμη παιχνίδια που τραβάνε τα βλέμματα. Στα ζευγάρι με μεγάλο ενδιαφέρον -λόγω και της μάχης που δίνεται από τους “ερυθρόλευκους” για την βελτίωση της θέσης της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA– ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία, η Σέλτικ την Κοπεγχάγη και η Ρέιντζερς την Μπράγκα.

Γουλβς – Εσπανιόλ, Χετάφε – Άγιαξ, Λεβερκούζεν – Πόρτο, Άιντραχτ – Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ – Μπενφίκα είναι επίσης κάποια ζευγάρια με μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός της διοργάνωσης διεξάγεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση

Γουλβς – Εσπανιόλ

Σπόρτινγκ – Μπασακσεχίρ

Χετάφε – Άγιαξ

Λεβερκούζεν – Πόρτο

Κοπεγχάγη – Σέλτικ

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία

Κλουζ – Σεβίλλη

Ολυμπιακός – Άρσεναλ

Άλκμααρ – Λίντσερ

Μπριζ – Γιουνάιτεντ

Λουντογκόρετς – Ίντερ

Άιντραχτ – Σάλτσμπουργκ

Σαχτάρ – Μπενφίκα

Βόλφσμπουργκ – Μάλμε

Ρέιντζερς – Μπράγκα

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1206553571480784899

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις