Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός παίρνει Μοχάμεντ Ανουάρ! “Χτύπημα” και με Νάγκι

Παναθηναϊκός Ανουάρ
ΑΠΕ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαροκινού μέσου της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Μοχάμεντ Ανουάρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σε συμφωνία με τη Λέγκια για τον Ντομινίκ Νάγκι.

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη του κίνηση κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” είναι έτοιμο να αποκτήσει -με τη μορφή δανεισμού- τον Μοχάμαντ Ανουάρ Τουχάμι (ΦΩΤΟ) από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Οριστικές εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν άμεσα…

Ο Ανουάρ κατάγεται από το Μαρόκο και γεννήθηκε στη Θέουτα της Ισπανίας. Αγωνίζεται ως μέσος και μέχρι στιγμής έχει 11 συμμετοχές στην Primera Division, όλες ως αλλαγή.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τη Λέγκια για τον εξάμηνο δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του 25χρονου Ούγγρου χαφ, Ντομινίκ Αντριάν Νάγκι.

Ο Νάγκι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ο Ούγγρος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του έχοντας δέκα συμμετοχές. Την περσινή σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 ματς, κυρίως ως αλλαγή και έχει πετύχει ένα γκολ.

Περισσότερα σε λίγο…

https://www.youtube.com/watch?v=GzO4Vi1x1zg

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις