Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ο Παναθηναϊκός θα πάρει την ευρωπαϊκή άδεια»

Παναθηναϊκός

Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί και ο αθλητικός Τύπος κάνει λόγο για εξασφάλιση της ευρωπαϊκής άδειας της ομάδας.

Έχοντας σαν σύμμαχο τη βελτίωση της οικονομικής του κατάστασης, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ικανός να εξασφαλίσει το «οκ» από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την «SportDay» ο φάκελος που θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην αρμόδια επιτροπή θα είναι τέτοιος που θα του δώσει την άδεια για την… Ευρώπη, για πρώτη φορά μετά από περίπου τρία χρόνια. Με λίγα λόγια, εάν δεν υπήρχε η τιμωρία αποκλεισμού των «πρασίνων» από την UEFA, τότε θα μπορούσαν να αγωνιστούν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν πάρει τελικά το «πράσινο φως» ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να «κυνηγήσει» την αναστολή της ευρωπαϊκής του ποινής. Θυμίζουμε ότι πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω του κορονοϊού, η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε κάνει κινήσεις, για να διαπιστώσει εάν υπάρχει πιθανότητα άρσης του αποκλεισμού της.

Σημαντικό ρόλο στο να πάρει ο Παναθηναϊκός το UEFA Licensing φαίνεται πως θα παίξει η βελτίωση της καθαρής θέσης της ΠΑΕ κατά την περίοδο 2018-2019 κατά 30,2%.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις