Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Πανιώνιο με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε λόγω του αγωνιστικού… κενού που υπάρχει μετά την αναβολή του πρωταθλήματος. Ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε πολλές δοκιμές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει. Ο Μασούρας το γκολ του αγώνα.

Τη φιλική νίκη με 1-0 πήρε ο Πανιώνιος μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, στο κεκλεισμένων των θυρών αγώνα που έγινε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, μετά και την αναβολή που πήρε η αγωνιστική δράση στην Superleague.

Ο Όσκαρ Γκαρθία παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1. Ο Χουτεσιώτης βρέθηκε το τέρμα, στην άμυνα οι Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ και Νικολάου, στο κέντρο οι Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα και στην επίθεση οι Σεμπά, Ανδρούτσος και Τζούρτζεβιτς.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει περισσότερο από τα άκρα, δημιουργώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ένα καλό σουτ του Ζιλέ, ένα τετ-α-τετ του Τζούρτζεβιτς που έσωσε ο Μπαντής, άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Σέρβο και ένα σουτ του Ανδρούτσου. Ο Πανιώνιος απείλησε με μία ευκαιρία του Μασούρα και ένα σουτ του Βουκελάτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Γκαρθία πέρασε τον Ελαμπντελαουί στη θέση του Χατζισαφί. Ο Μασούρας είχε ένα καλό σουτ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα καλό φάουλ του Μάρτινς. Ο Πάρντο πήρε τη θέση του Πορτογάλου και ο Ανδρούσος πήγε πιο κεντρικά. Στη συνέχεια ο Ίβουσιτς πέρασε στη θέση του Χουτεσιώτη, κάνοντας ντεμπούτο με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων”.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε μία αδρανή επέμβαση του Ίβουσιτς και ο Μασούρας σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Να αναφέρουμε πως ο μεσοεπιθετικός των “κυανέρυθρων” είχε σημειώσει και το μοναδικό γκολ στο 1-0 του Πανιώνιου στο “Καραϊσκάκης” της περυσινής σεζόν.

Ο Μάριν είχε μία εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Αστράς απέκρουσε το πλασέ του Γερμανού.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας. Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

Πληροφορίες: olympiacos.org

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις