Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα “τελείωσε” τον Πλατανιά! “Τριάρα” στα Περιβόλια

Ο ΠΑΣ Γιάννινα “τελείωσε” τον Πλατανιά! “Τριάρα” στα Περιβόλια

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε σαν σίφουνας από τα Χανιά, επικρατώντας του Πλατανιά με 3-0 στα Περιβόλια, για την 22η αγωνιστική της Superleague. Οι Ηπειρώτες “σκότωσαν” τους Κρητικούς, οι οποίοι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, πήρε εύκολα το διπλό στην έδρα του Πλατανιά. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-0, αφού ο Κόντε χρειάστηκε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο (47΄, 51΄) για να σημειώσει δύο τέρματα και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ενώ το σκορ έκλεισε στο 86΄ ο Μπέριος. Ο ΠΑΣ είχε ακόμη τρία δοκάρια και την ευκαιρία να πάρει μία πιο ευρεία σε σκορ νίκη από τον Πλατανιά που ελπίζει πλέον μόνο σε ένα θαύμα.

Ο Πλατανιάς παρέμεινε έτσι ουραγός με 10 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ «έπιασε» στην 7η θέση τον Αστέρα Τρίπολης με 28. Ο Κόντε έφθασε τα 13 τέρματα και είναι επικεφαλής του πίνακα των σκόρερ μαζί με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (77΄ Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58΄ Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49΄ Κασάλιτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76΄ Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71΄ Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58΄ Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις