Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο ΠΣΑΠ “υποκλίνεται” σε Μόρα, Κούτρη και Μπουχαλάκη!

Ο ΠΣΑΠ “υποκλίνεται” σε Μόρα, Κούτρη και Μπουχαλάκη!
facebook.com/psap.gr

Μόρας, Κούτρης και Μπουχαλάκης μας χάρισαν από μια συγκλονιστική στιγμή το σαββατοκύριακο που πέρασε, στις αναμετρήσεις ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Το… χειροκρότημα και τον σεβασμό όλων των οπαδών -ανεξαρτήτου ομάδας- κέρδισαν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι Βαγγέλης Μόρας, Λεονάρντο Κούτρης και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Συγκίνησε ο Μόρας! «Αφιερώνω το γκολ στον αδερφό μου» pics

Ο Βαγγέλης Μόρας πέτυχε το Σάββατο (30.03.2019) το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα χαρίζοντας στην ΑΕΛ τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και αφιέρωσε το συγκεκριμένο τέρμα στον αδικοχαμένο αδερφό του, ο οποίος “έφυγε” σε ηλικία 33 ετών το 2015 νικημένος από τη λευχαιμία. Μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός προέτρεψε και πάλι τον κόσμο να γίνει δότης μυελού τον οστών.

Μια ημέρα αργότερα, στο περιθώριο της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Λεονάρντο Κούτρης έδωσε τεράστια χαρά σε έναν… μαχητή της ζωής. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης (σκόρερ του νικητήριου τέρματος των “ερυθρόλευκων”) πήγε σε έναν φίλαθλο ΑμΕΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης και του έδωσε την φανέλα του.

Ολυμπιακός: Συγκίνησε ο Κούτρης στο «Καραϊσκάκης»! [pics]

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορεί να κάνει διαφορά στην κοινωνία και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

“Ποδοσφαιριστής σημαίνει πρότυπο, έμπνευση για τη νέα γενιά και την κοινωνία μας. Λεονάρντο Κούτρη, Βαγγέλη Μόρα και Ανδρέα Μπουχαλάκη, ευχαριστούμε!” ανέφερε ο ΠΣΑΠ στο σχόλιο του μέσω των social media.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις