Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

«Ο Τσιμίκας πολύ κοντά στη Νις»

Ολυμπιακός Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας εμπλέκεται σε πάρα πολλά μετεγγραφικά «σενάρια». Τα τελευταία τον βάζουν στο «στόχαστρο» της Νις. Μάλιστα, η Γαλλική ομάδα εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Μπορεί η Νάπολι να παραμένει… ζεστή για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, αλλά –πλέον- δυναμικά για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού εμφανίζεται να μπαίνει η Νις!

Οο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δεν γράφει απλά για ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα, αλλά αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν!

Πάντως, το ποσό των 8 εκατ. ευρώ συν αρκετά μπόνους που αναφέρεται φαντάζει πολύ  χαμηλό για τις απαιτήσεις που έχουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πώληση του παίκτη. Το συμβόλαιο του Τσιμίκα με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το 2022 και η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” ζητούσε μέχρι πρότινος περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Τσιμίκας: Μεγάλη η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι!

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και για συμφωνία ανάμεσα στην Νις και τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο για 3+1 χρόνια. Να αναφέρουμε πως πριν από μερικούς μήνες ο γαλλικός σύλλογος άλλαξε διοίκηση και… οικονομικό επίπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις