Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βασιλειάδης θα περιμένει τη Superleague για να… δείξει “σέντρα”

Βασιλειάδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το έκτακτο Δ.Σ. της Superleague ορίστηκε να γίνει την προσεχή Δευτέρα κι ο Γιώργος Βασιλειάδη θα περιμένει να δει τι θα προκύψει, προκειμένου να ορίσει ή όχι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Έκτακτο Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Δευτέρας (26/03, 14:00) η Superleague, εκεί όπου θα συζητούν οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την αναβολή του πρωταθλήματος και την άρνηση 4 ΠΑΕ να υπογράψουν τους όρους του Γιώργου Βασιλειάδη, με τους οποίους είναι σύμφωνη η FIFA.

Οι αρνήσεις από ΠΑΕ, η επιμονή Βασιλειάδη και το… ορατό ενδεχόμενο Grexit!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε περίπτωση που οι 15 από τις 16 ΠΑΕ της Superleague βάλουν τελικά την υπογραφή τους στους όρους του κ. Βασιλειάδη (σ.σ. θεωρείται πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να το κάνει), τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού -μετά από συνεννόηση με την FIFA- θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση της Superleague

“Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού – τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις