Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ο Βιάλι αποκάλυψε τη “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο!

Ο Βιάλι αποκάλυψε τη “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Κράτησε μυστική τη σοβαρή “περιπέτεια” υγείας που πέρασε. Ο Τζιαλούκα Βιάλι μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, ενώ δηλώνει πως ακόμα δεν έχει καμία βεβαιότητα “… για το πώς θα τελειώσει το παιχνίδι”.

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Τζιανλούκα Βιάλι, δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ καλά» μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, την οποία κράτησε μυστική.

«Λοιπόν, πράγματι είμαι πολύ καλά. Έχει περάσει ένας χρόνος από τη θεραπεία και είμαι και πάλι πίσω. Αλλά ακόμα δεν έχω καμία βεβαιότητα για το πώς θα τελειώσει το παιχνίδι. Ελπίζω ότι η ιστορία μου μπορεί να χρησιμεύσει για να εμπνεύσει ανθρώπους στα κρίσιμα σημεία της ζωής τους», δήλωσε αρχικά ο Βιάλι στην ιταλική εφημερίδα “Corriere Della Sera”.

«Η ζωή αποτελείται κατά 10% από αυτό που συμβαίνει σε εμάς και κατά 90% από το πώς το χειριζόμαστε. Ελπίζω ότι η ιστορία μου μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει με τον σωστό τρόπο», πρόσθεσε ο 54χρονος Ιταλός.

Ο Βιάλι έκανε γνωστό το όνομά του ως ποδοσφαιριστής στη Σαμπντόρια, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε το Champions League το 1996. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Τσέλσι, με την οποία σημείωσε 48 γκολ σε 78 εμφανίσεις, ενώ εργάστηκε στην ομάδα του Λονδίνου και ως προπονητής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις