Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΦΗ – ΑΕΛ: Άντεξε με Κρίστινσον στο “Γεντί Κουλέ”

ΟΦΗ – ΑΕΛ: Άντεξε με Κρίστινσον στο “Γεντί Κουλέ”
ΦΩΤΟ intime

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και πιο επιθετικός, αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει από το “Γεντί Κουλέ” με το βαθμό της ισοπαλίας που της έδωσε το… λευκό 0-0. “Μεγάλη” εμφάνιση από Κρίστινσον στα γκολπόστ των φιλοξενούμενων.

ΟΦΗ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 στο “Γεντί Κουλέ”, σε ματς για την 22η αγωνιστική της Superleague. Η εμφάνιση του πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Κρίστινσον έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η διάθεση των δύο ομάδων, να παίξουν ανοιχτά και επιθετικά, άλλαξε πολύ γρήγορα με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία του αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο και την ΑΕΛ να παίζει αμυντικά και να ψάχνει κάποια καλή αντεπίθεση. Στους Κρητικούς ανήκε και η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου μέρους. Στο 6′ ο Κρίστινσον έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Βαζ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος να σκοράρει στην επανάληψη και πέρα από το… καρδιοχτύπι που είχε στο 63′ (ο Νούνιτς πλάσαρε ψηλά από τη μεγάλη περιοχή) είχε σημαντικές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με Βαζ (66′) και Φιγκεϊρέδο (73′). Οι Κρητικοί όχι μόνο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ που έψαχναν, αλλά είδαν τον Φερέιρα να αποχωρεί με φορείο και κλαίγοντας, από το πρόβλημα που απέκτησε στο αριστερό του γόνατο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΟΦΗ είδε τον Κρίστινσον να διώχνει σε κόρνερ τόσο το σουτ του Ναμπί (94′), όσο και την κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο, στην εξέλιξη της φάσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις