Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΦΗ – Άρης: Επική ανατροπή στην Κρήτη! Ο Γιουνές “εκτέλεσε” τους Κρητικούς σε 78 δευτερόλεπτα

ΟΦΗ – Άρης: Επική ανατροπή στην Κρήτη! Ο Γιουνές “εκτέλεσε” τους Κρητικούς σε 78 δευτερόλεπτα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με δύο γκολ του Γιουνές στις καθυστερήσεις, σε διάστημα 78 δευτερόλεπτων, ο Άρης έκανε μία απίθανη ανατροπή στην Κρήτη κι απέδρασε με το “διπλό” (1-2) από την έδρα του ΟΦΗ, για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος “σκότωσε” τον ΟΦΗ μέσα σε 78 δευτερόλεπτα, ο Άρης απέδρασε με το “διπλό (1-2) από το “Γεντί Κουλέ”, για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague.

Οι Κρητικοί έφτασαν μία “ανάσα” από τη νίκη, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον Τυνήσιο επιθετικό, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο κι έφερα τούμπα την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με τις δύο ομάδες να παίρνουν… ρίσκα και να αδυνατούν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Άρης είχε κάποιες φάσεις στο παιχνίδι, με τον πλασέ του Βέλεθ στο 29′ (απέκρουσε ο Στρέζος) και το άστοχο σουτ του Γκαρσία στο 34′ να είναι ό,τι καλύτερο είχαν να δείξουν οι φιλοξενούμενοι.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να χάνει διπλή ευκαιρία στο 59′, με τον Κουέστα να αποκρούει τα διαδοχικά σουτ των Βουό και Ποτουρίδη. Ο Άρης έγινε πιο απειλητικός με την είσοδο του Γιουνές στο παιχνίδι. Ο Τυνήσιος επιθετικός είχε δοκάρι στο 68′ σε εκτέλεση φάουλ, ενώ κι ο Ματέο Γκαρσία στο 69′ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου.

Σε αντίθεση με τους “κίτρινους” που… σημάδευαν τα δοκάρια, ο Σάσι βρήκε δίχτυα στο 75′, γράφοντας με κεφαλιά το 1-0, έπειτα από σέντρα του Πλατέλλα.

Τα τελευταία λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση τους τραυματισμούς του Βουό και του Βέλεθ, οι οποίοι συγκρούστηκαν στον αέρα και χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για περίπου πέντε λεπτά.

Όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα έφευγε ηττημένος από την Κρήτη, αλλά ο Γιουνές είχε άλλη άποψη. Στο 93′ ο επιθετικός των “κιτρίνων” σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια και πήρε πορεία προς τα έξω, εκεί όμως ο Τυνήσιος πρόλαβε τους αμυντικούς και από κοντά ισοφάρισε (1-1).

Υστερα από μόλις 78 δευτερόλεπτα, και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιουνές έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε ξανά στο δοκάρι, αλλά αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2, με τον επιθετικό του Άρη να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, η οποία ανέβηκε στην τέταρτη θέση παρέα με Παναθηναϊκό και Ξάνθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Κουτσιανικούλης (90΄ Μιχόγεβιτς), Βουό, Πλατέλλας, Κυριακίδης (74΄ Οικονόμου), Κομεσίδης (46΄ Σασί), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Ποτουρίδης
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Μπάσα (71΄ Ματίγια), Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία, Βαλεριάνος (80΄ Μενέντες), Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνες (57΄ Γιουνές), Σιώπης, Βέλεθ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις