Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Αρνητική η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για εισιτήρια στους “ερυθρόλευκους”

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Αρνητική η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για εισιτήρια στους “ερυθρόλευκους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι είναι θετικός να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Superleague.

Ωστόσο, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου δεν συμφωνεί. Την τελική απόφαση θα πάρει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ είχαν πάρει εισιτήρια στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γεντί Κουλέ, για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός, που θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διάθεση της θύρας 6, προκειμένου να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της, ανέφερε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να φιλοξενηθούν στη θύρα αυτή, μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως έγινε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που αφορούν στην ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν τούτου, η αστυνομική διεύθυνση θα ενημερώσει το υπουργείο δημοσίας τάξης, από το οποίο και θα ληφθεί οριστική απόφαση.

*Εργομετρικά τεστ ανά γκρούπ πέρασαν την Τετάρτη (10/10) οι παίκτες του ΟΦΗ. Σε αυτά δεν συμμετείχαν ο τραυματίας Παπάζογλου και ο Αραβίδης, που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη (11/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις