Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: “Διπλό” με ανατροπή και τρεις… μπαλωθιές

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: “Διπλό” με ανατροπή και τρεις… μπαλωθιές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ήταν σοβαρός, αποτελεσματικός και έφτασε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά στο ασφυκτικά γεμάτο “Γεντί Κουλέ” και νίκησε με ανατροπή (3-1) τον ΟΦΗ, σε ματς για την 3η αγωνιστική της Superleague. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Το “Γεντί Κουλέ” γέμισε για να γιορτάσει και επίσημα το πρώτο εντός έδρας ματς του ΟΦΗ, με την επιστροφή του στη Superleague. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε.. όρεξη για βαθμολογικές απώλειες και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε τους Κρητικούς με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς, πιέζοντας πολύ κυρίως από τα δεξιά και προσπαθώντας να απειλήσει με τους ταχύτατους επιθετικούς του (Καρέλη, Ελ Καντουρί και Ζαμπά). Ο τελευταίος μάλιστα ήταν μέσα στη φάση στην οποία οι Θεσσαλονικείς φώναξαν για πέναλτι.

Μόλις στο 3′ ο Ζαμπά πρόλαβε να βρει τη μπάλα στην έξοδο του Στρέζου και εκείνος τον γκρέμισε μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος φαίνεται πως θεώρησε ότι η φάση ήταν τελειωμένη εφόσον η μπάλα πήγε άουτ και δεν έδωσε πέναλτι.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να γίνει λίγο πιο επιθετικός και κέρδισε μέτρα προς τα καρέ του Πασχαλάκη. Στη δεύτερη του ευκαιρία στο ματς, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κάνιας έκανε το λάθος, ο Παπαστεριανός έκλεψε την μπάλα, έπιασε ωραίο σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή και κέρδισε τον Πασχαλάκη για το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε όμως με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στην ανατροπή. Στο 37′ ο Ελ Καντουρί έκανε την πάσα, ο Μπίσεσβαρ “τσίμπησε” όμορφα την μπάλα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ στη δεξιά γωνία του Στρέζου, για το 1-1. Στις καθυστερήσεις του 45λέπτου ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 1-2 για τους Θεσσαλονικείς. Άξιο αναφοράς, πως ο κόσμος του ΟΦΗ τα έβαλε με τον Πασχαλάκη για τις αντιδράσεις του μετά το γκολ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα νίκης, αξιοποιώντας την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ο Ελ Καντουρί έκανε σέντρα από δεξιά για τον Ζαμπά, εκείνος συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ, έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Στρέζου για το 1-3.

Ο Αραβίδης πέρασε στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο για τον ΟΦΗ , αλλά στο 59′ το τελείωμα του από τη μικρή περιοχή και θέση αριστερά δεν ήταν καλό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Καρέλης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Βιεϊρίνια και να νικήσει με προβολή τον αντίπαλο πορτιέρε. Το παιχνίδι… άνοιξε πολύ στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να το ελέγχει και να φτάνει στο “διπλό”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις