Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολική ανατροπή! Η Κυβέρνηση “σώζει” ΠΑΟΚ και Ξάνθη

ΠΑΟΚ Ξάνθη
Intime.gr

Με νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, αποφασίζεται να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο, η οποία ουσιαστικά διασφαλίζει ότι δε θα υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (28.01.2020) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Χάκαραν το σάιτ του Αυγενάκη! Παντού σήματα του Ολυμπιακού

Η Κυβέρνηση στην ουσία… ακυρώνει την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με τον υποβιβασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη, διαγράφοντας όμως από την κοινοβουλευτική της ομάδα στο ευρωκοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η νομοθετική διάταξη θα κατατεθεί μέσα στην ημέρα από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης (παρά την “επίθεση” που δέχθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ).

Η ιστορία αυτή πάντως είναι έχει ακόμα… ψωμί, καθώς θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι τελικά η απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα, ως προς την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στις δύο ομάδες (σ.σ. ο υποβιβασμός βγαίνει από το… τραπέζι). Οι ποινές μπορεί να προβλέπουν αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις