Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: 15-20 παίκτες φεύγουν! Ποιοι μένουν

Ολυμπιακός: 15-20 παίκτες φεύγουν! Ποιοι μένουν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αλλάξει ριζικά ενόψει της νέας σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες του τωρινού “ερυθρόλευκου” ρόστερ θα αποχωρήσουν, έπειτα από απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ποιοι κερδίζουν την παραμονή τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινακής αναμένεται να πάρει… σκούπα, όντας έτοιμος να χτίσει τον Ολυμπιακό από την αρχή, ώστε να τον επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Μόλις 4-5 παίκτες που βρίσκονται στο τωρινό ρόστερ θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Οι Σεμπά και Οφόε είναι ήδη τελειωμένοι, ενώ θα ακολουθήσουν κι οι περισσότεροι ξένοι της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής”, αναμένεται να φύγουν από 15 έως 20 ποδοσφαιριστές από το “ερυθρόλευκό” ρόστερ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι θα συνεχίσουν μόνο τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία (Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος και Βέργος) και ο Κούτρης.

Οι ξένοι που μπορεί να μείνουν

Δεν αποκλείεται να παραμείνουν στο ρόστερ οι Προτό, Ρομαό, Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μάρτινς και Χατζισαφί, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις