Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: Τεσσάρα με σόου Φορτούνη στο “Καραϊσκάκης”!

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: Τεσσάρα με σόου Φορτούνη στο “Καραϊσκάκης”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός “έπνιξε” από την αρχή την ΑΕΛ και με τον Κώστα Φορτούνη να προσθέτει μία ακόμη φανταστική εμφάνιση στη φετινή του σεζόν, “διέλυσε” με 4-0 την ομάδα του Φέστα, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του στο 2019.

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό επί της ΑΕΛ με 4-0, για τη 15η αγωνιστική της Superleague, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται πλέον για τα παιχνίδια “φωτιά” σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μασούρας μόλις στο 8′ έκανε το 1-0 από ασίστ του Νάτχο, με τον Φορτούνη να “τελειώνει” το ματς με πέναλτι στο 16′. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε δύο ακόμη γκολ στη συνέχεια για να διαμορφώσει με χατ-τρικ, το τελικό σκορ.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – ΑΕΛ από το newsit.gr

 

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, ενόψει και των διαδοχικών ντέρμπι που ακολουθούν, μεταξύ των πρωτοπόρων της Superleague.

Από θετικά αποτελέσματα προέρχεται όμως και η ΑΕΛ, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Κούγια, να θέσει ως νέο στόχο της ομάδας την Ευρώπη, καθώς απέχει πλέον μόλις 4 βαθμούς από την 5η προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις