Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Μ’ έναν επιθετικό οι “ερυθρόλευκοι” στην πρεμιέρα

Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Μ’ έναν επιθετικό οι “ερυθρόλευκοι” στην πρεμιέρα
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Superleague. Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι υποδέχεται αύριο (19/8, 21:30) την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον τεχνικό των “ερυθρολεύκων” να έχει μόνο έναν επιθετικό στη διάθεση του.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στους Θεσσαλούς μόνο με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Εμενίκε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Ριέκα, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο Μπεν είναι τιμωρημένος από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς των πλέι-οφ με την ΑΕΚ.

Ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, μιας κι ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Ριέκα στην Κροατία. Φανέλα βασικού ετοιμάζονται να πάρουν οι Βούκοβιτς, Φιγκέιρας και Σιώπης, ενώ στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει λογικά ο Κώστας Φορτούνης. Μία θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μίλιτς.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει σήμερα (18/8) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χάσι θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τους “βυσσινί”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις