Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Βαλμπουενά! Παίρνει σειρά ο Μπα

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Βαλμπουενά! Παίρνει σειρά ο Μπα
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός “έδεσε” για έναν ακόμα χρόνο τον Ματιέ Βαλμπουενά και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με τον Ουσεϊνού Μπα.

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται σε διαδικασία για να τον “δέσει” στην ομάδα.

Μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά (το πρωί της Παρασκευής (06.03.2020) ανακοινώθηκε από τους “ερυθρόλευκους” και θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» μέχρι το καλοκαίρι του 2021) ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι ο επόμενος που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Μπα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό (έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023) κι όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Η ανακοίνωση για τον Βαλμπουενά

«Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν, καθώς ο Γάλλος άσος έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του.

Οι αδιαμφισβήτητες ηγετικές και ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βαλμπουενά αποτέλεσαν βασικό συστατικό για την πορεία της ομάδα μας στην Ευρώπη και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις