Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η ποινή του Κώστα Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η ποινή του Κώστα Φορτούνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κώστας Φορτούνης απολογήθηκε την Τετάρτη (17.10.2018) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague -μέσω του εκπροσώπου του-και λίγα λεπτά μετά έγινε γνωστή η τιμωρία που του επιβλήθηκε.

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Superleague ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (Κυριακή 21/10).

Ο διεθνής μέσος κλήθηκε σε απολογία μετά από πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, εξαιτίας του πανηγυρισμού του στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ζήτησε -μέσω του εκπροσώπου του- συγγνώμη για την απρεπή κίνηση του.

Να θυμίσουμε πως η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, για τις χειρονομίες του στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, προς την εξέδρα των γηπεδούχων.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλη (Πρόεδρος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Χριστοβασίλη: Απαλλάσσονται

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις