Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Κουντέ! “Κλείνει Ντουάρτε”

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Κουντέ! “Κλείνει Ντουάρτε”

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους. Οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να αγοράσουν τελικά τον Πιέρ Κουντέ, ενώ οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ντομίνγκος Ντουάρτε προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, ο Ολυμπιακός συζητά πλέον για την αγορά του Πιέρ Κουντέ από την Ατλέτικο Μαδρίτης κι όχι για τον μονοετή δανεισμό του.

Οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται να καταθέσουν μία πολύ δυνατή προσφορά κι όπως όλα δείχνουν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 23χρονου Καμερουνέζου μέσου.

“Κλείνει ο Ντομίνγκος Ντουάρτε”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της O’ jogo, ο Ντομίνγκος Ντουάρτε θα αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ για χάρη του Πορτογάλου 23χρονου αμυντικού. Την περασμένη σεζόν, ο Ντουάρτε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάβες, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 30 συμμετοχές.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις