Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αντίθετος με τα πλάνα Βασιλειάδη

Ολυμπιακός
OSFP_INSTAGRAM

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει η αναδιάρθρωση της Superleague, αλλά ο Ολυμπιακός δεν δείχνει θετικός.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα, το πλάνο που θέλει να προτείνει ο Γιώργος Βασιλειάδης για την σεζόν 2018-’19 κάνει λόγο για πρωτάθλημα 20 ομάδων -πριν μειωθούν σε 12- που θα χωριστούν σε πέντε γκρουπ δυναμικότητας, ενώ στη συνέχεια θα σχηματιστούν 2 όμιλοι των 10 ομάδων.

Οι 5 πρώτοι από τους δύο ομίλους θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την… Ευρώπη, ενώ οι υπόλοιπες 10 ομάδες, θα “μονομαχήσουν” για την αποφυγή του υποβιβασμού, σε νέο όμιλο 10 ομάδων. Την αμέσως επόμενη σεζόν, το πλάνο που έχει ετοιμάσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάνει λόγο για πρωτάθλημα με την συμμετοχή μόλις 12 ομάδων.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αντίθετος με τις συγκεκριμένες σκέψεις, κάτι που έγινε γνωστό στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έκρυψαν την ανησυχία τους και υπογράμμισαν ότι θα τοποθετηθούν επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις