Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Απέφυγε να μιλήσει για Τουρέ ο Μαρτίνς! Τι δήλωσε για Μπέρνλι

Ολυμπιακός: Απέφυγε να μιλήσει για Τουρέ ο Μαρτίνς! Τι δήλωσε για Μπέρνλι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (30/8) την Μπέρνλι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Γιαγιά Τουρέ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να “κλειδώσει” αύριο (30/8) την παρουσία του στην Ευρώπη και μετά τον Αύγουστο. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπέρνλι, στον επαναληπτικό του 3-1 του “Γ. Καραϊσκάκης” και θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς εστίασε στη ρεβάνς με την αγγλική ομάδα, αποφεύγοντας τις ερωτήσεις για τη φημολογούμενη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στο λιμάνι.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου, σε αυτούς εστιάζω, με αυτούς δουλεύω», ήταν η απάντησή του Πορτογάλου τεχνικού στην ερώτηση που του έγινε για τον Αφρικανό μέσο.

Όσον αφορά για το παιχνίδι με την Μπέρνλι, τόνισε: «Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Τερμάτισε έβδομη στην Premier League και αυτό δείχνει την αξία της. Ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που ξέρουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Turf Moor, συμπλήρωσε: «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη, προφανώς είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα και τα αποτελέσματά μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις