Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αποχώρησε τραυματίας ο Τοροσίδης!

Ολυμπιακός: Αποχώρησε τραυματίας ο Τοροσίδης!
ΦΩΤΟ intime (αρχείο)

Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή για δεύτερο σερί ματς του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 27′ του αγώνα των “ερυθρόλευκων” στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Άτυχος στάθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Βασίλης Τοροσίδης, αφού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός (το ίδιο είχε συμβεί και στο εντός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦΗ).

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο27′. Ο Ρώσση έπεσε άτσαλα -αλλά άθελα του- στο δεξί γόνατο του αρχηγού του Ολυμπιακού, που έμεινε στο χορτάρι με πόνους.

Αν και έκανε μια προσπάθεια να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, ο Τοροσίδης έγινε αλλαγή με τον Ανδρούτσο (του τοποθετήθηκε απευθείας πάγος) και αποχώρησε υποβασταζόμενος, τη στιγμή που ο διαιτητής έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο παίκτης θα υποβληθεί -φυσικά- στις απαραίτητες εξετάσεις…

Να αναφέρουμε ότι εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμειναν οι Ελαμπντελαουί, Ντίας, Καμαρά, Βούκοβιτς και Χριστοδουλόπουλος, αλλά και ο άρρωστος Σισέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις