Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ, Παπασταθόπουλος: “Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα”

Ολυμπιακός – Άρσεναλ, Παπασταθόπουλος: “Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα”
Intime

Έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι η Άρσεναλ σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός των “κανονιέρηδων” χαρακτήρισε μάλιστα τους “ερυθρόλευκους” ως την καλύτερη ελληνική ομάδα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού Ολυμπιακός – Άρσεναλ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ακόμα πως έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για το τι θα αντιμετωπίσουν. “Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε” επισήμανε.

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον Ολυμπιακό. Έχουν καταλάβει πολύ καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Για μένα αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε».

Για τις 35 πάσες στο 3ο γκολ με τη Νιουκάστλ: «Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ. Μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα από τον νέο τεχνικό μας. Αυτό το στιλ θέλουμε να παίξουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις