Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Δύο… πέναλτι έκριναν το ματς!

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Δύο… πέναλτι έκριναν το ματς!
ΦΩΤΟ intime

Σε ένα “ανοιχτό” ματς στο Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε ένα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί και ένα που δεν δόθηκε στους Αρκάδες, μετά από κράτημα του Μπαράλες μέσα στην περιοχή.

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στη Superleague, αφού κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Τρίπολης με το πρώτο γκολ του Ελ Αραμπί με τη φανέλα του.

Ο Μαροκινός άνοιξε “λογαριασμό” με τους Πειραιώτες μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από χέρι του Ραντζέλοβιτς. Ο διαιτητής αρνήθηκε πάντως ένα και στους Αρκάδες στο 81′, παρότι συμβουλεύτηκε και το VAR.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης από το newsit.gr

 

Τρία μόλις εικοσιτετράωρα μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ και το άνοιγμα του δρόμου για τους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός φοράει το ελληνικό κουστούμι, για να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος με στόχο την επιστροφή στην κορυφή μετά από απουσία δύο σεζόν.

Οι πέντε ευρωπαϊκές εμφανίσεις σκόρπισαν ενθουσιασμό και αναμένεται να δούμε αν θα είναι το ίδιο καλός στα εντός συνόρων. Έχει βάλει δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια στην έδρα του ήδη και δεν έχει δεχτεί κανένα στα πέντε που έχει δώσει!

Τώρα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, που μπαίνει στην… 13η σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, θέλοντας κάτι καλύτερο από την περασμένη, οπότε και έμεινε νωρίς εκτός Ευρώπης, ενώ κινδύνευσε και με υποβιβασμό.

Η παράδοση στα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Νίκες Ολυμπιακού: 10
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις