Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Μπουχαλάκης “λύτρωσε” τους Πειραιώτες!

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Μπουχαλάκης “λύτρωσε” τους Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε μία ακόμη νίκη στο “Καραϊσκάκης”, μετά το τελικό 2-1 επί του Ατρομήτου.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και άκουσε τους οπαδούς του να τον αποδοκιμάζουν, ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τελικά την ανατροπή του σκορ, για να πάρει τη νίκη με 2-1.

Ο Κουλούρης στο 30′ “πάγωσε” το Καραϊσκάκης κάνοντας το 0-1, με τον Γκιγιέρμε στο 50′ να ισοφαρίζει το ματς και τον Μπουχαλάκη να “λυτρώνει” την ομάδα του, βάζοντας την… υπογραφή του στην ανατροπή, με ωραία προβολή στο 75′.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Ατρόμητος από το Newsit.gr

 


Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις νίκες στη σειρά. Λογικά δεν μπορεί να είναι κάτω από τη δεύτερη θέση, ενώ μαθηματικά ακόμα κυνηγάει την κορυφή.

Έχει επτά νίκες στην έδρα του, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό το Νοέμβρη, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα πέντε τελευταία πετυχαίνει τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Συγκεκριμένα έχει μια φορά πέντε και τέσσερις από τέσσερα!

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος έχει χάσει τα δύο τελευταία με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά από τότε που ανέλαβε ο Κάναντι δεν έχει χάσει τρία πρωταθλήματος στη σειρά. Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί εδώ και δύο χρόνια, τέτοια εποχή ακριβώς.

Ο Ατρόμητος δεν χάνει βέβαια τη θέση του στην πεντάδα, ίσως και χωρίς να πάρει άλλο βαθμό! Βέβαια θέλει καλή θέση και να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία στη σεζόν. Έγινε η πρώτη ομάδα που δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ, νίκησε την ΑΕΚ εκτός, έχασε στο φινάλε από τον Ολυμπιακό με ανατροπή και με 10 παίκτες, και τελικά έχει νίκη σχεδόν στα μισά παιχνίδια του.

“Κυρίαρχος” ο Ολυμπιακός

Η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα ήταν στις 12 Νοεμβρίου 1972. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο πανίσχυρος τότε Ολυμπιακός του Λάκη Πετρόπουλου νίκησε εύκολα με 4-0 την άπειρη, αλλά με έμπειρους παίκτες, ομάδα του Σάββα Παπάζογλου. Στο 32’ και το 44’ ο Χούλιο Λοσάδα με δύο σουτ πέτυχε ισάριθμα γκολ. Στο 59’ ο Ρομέν Αργυρούδης με σουτ έκανε το 3-0. Στο 65’ ο Λοσάδα ανατράπηκε από τον Σωτήρη Αδαμίδη και ο Ιβ Τριαντάφυλλος διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 4-0.

Η ιστορία στα Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Νίκες Ολυμπιακού: 14

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Ατρόμητου: 2

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις