Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αβραάμ Παπαδόπουλος: “Αντιμετώπιση άνευ προηγουμένου από τη διαιτησία”

Ολυμπιακός – Αβραάμ Παπαδόπουλος: “Αντιμετώπιση άνευ προηγουμένου από τη διαιτησία”
ΦΩΤΟ intime

Παράπονα από τη διαιτησία του Σάντσεθ Μαρτίνς είχαν στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε λόγο για ένα ακόμη πέναλτι στον Ποντένσε που δεν δόθηκε στο ματς.

Για “αντιμετώπιση άνευ προηγουμένου” έκανε λόγο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας τη διαιτησία σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού, διαφωνώντας και με τις αποφάσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” τόνισε ότι ήταν πέναλτι και η πρώτη φάση με το μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί στον Ποντένσε, πριν κερδίσει τελικά ο Πορτογάλος την εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του από τον Γιαννούλη.

Οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε ένα γκολ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε περισσότερα και να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς».

Για την διαιτησία: «Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, ναι του Ποντένσε είναι πέναλτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όμως. Βλέπουμε μια αντιμετώπιση άνευ προηγουμένου. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας και αντιπροσωπεύουμε όλους τους Έλληνες επάξια».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις