Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League!

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League, όπου θα βρεθεί στους “ανίσχυρους” στην κλήρωση για τους “32” του θεσμού, έχοντας μπροστά τους δύσκολους, αλλά και πιο… βατούς αντιπάλους.

Με τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην 3η θέση του ομίλου του στο Champions League και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Europa League, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και το 2020.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: “Κυρίαρχος” και… Ευρωπαίος! “Πάτησαν” τους Σέρβους οι Πειραιώτες

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να περιμένουν και την αυριανή (12/12) τελευταία αγωνιστική στους ομίλους της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για να μάθουν αναλυτικά τους πιθανούς αντιπάλους τους, αλλά γνωρίζουν ήδη κάποιους από αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθεί στους “ανίσχυρους” της κλήρωσης και είναι πιθανό να αντιμετωπίσει και ομάδα από το Champions League, με τους Aγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ και Μπενφίκα να είναι υποψήφιοι.

Από εκεί και πέρα, Σεβίλλη, Σέλτικ και Εσπανιόλ είναι επίσης “ανοιχτό” να βρεθούν μπροστά του, όπως και οι πρώτοι από τους υπόλοιπους ομίλους του Europa League, με τις θέσεις να είναι ακόμη “ανοιχτές” ως εξής:

2ος όμιλος: Κοπεγχάγη ή Μάλμε

3ος όμιλος: Βασιλεία, Χετάφε ή Κράσνονταρ

4ος όμιλος: Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ή ΛΑΣΚ Λιντς

6ος όμιλος: Άρσεναλ ή Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

7ος όμιλος: Ρέιντζερς ή Πόρτο ή Γιουγνκ Μπόις

9ος όμιλος: Γάνδη ή Βόλφσμπουργκ ή Σεντ Ετιέν

10ος όμιλος: Γκλάντμπαχ ή Ρόμα ή Μπασάκσεχιρ

11ος όμιλος: Μπράγκα ή Γουλβς

12ος όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Άλκμααρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις