Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει από Σπόρτινγκ ο Καρεμπέ [vid]

Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει από Σπόρτινγκ ο Καρεμπέ [vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε ποιον παίκτη από τη Σπόρτινγκ θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της πορτογαλικής ομάδας. Δείτε τον παίκτη που έχει “γοητεύσει” τον σύμβουλο στρατηγικής της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε ότι θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό τον Ντανιέλ Ποντένσε. Πρόκειται για 22χρονο που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπελενένσες. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μορεϊρένσε, αλλά ο Ζεσούς τον κάλεσε πίσω στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο.

Φέτος, μετρά 10 συμμετοχές και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” Εθνικές της Πορτογαλίας και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 με την Σπόρτινγκ.

“Ποιον παίκτη της Σπόρτινγκ θα έπαιρνα; Εξαρτάται από τον προπονητή, αυτός αποφασίζει. Ίσως τον Ποντένσε…», υποστήριξε αρχικά ο Καρεμπέ, πριν ξεκινήσει την πλάκα: “Ή τον Ρικάρντο, τον Σιμάο, τον Φίγκο. Όταν μιλάμε για τη Σπόρτινγκ, μιλάμε για μεγάλους πρωταθλητές. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την ποιότητα που υπάρχει στην Πορτογαλία. Είναι μεγάλη, σε πολλά επίπεδα”.

Δείτε τον εν δράσει

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις