Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Είναι επίσημο! Τέλος ο Τουρέ από τους “ερυθρόλευκους”

Ολυμπιακός: Είναι επίσημο! Τέλος ο Τουρέ από τους “ερυθρόλευκους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έμεναν τα… τυπικά για να ολοκληρωθεί το “διαζύγιο”και πλέον είναι επίσημο. Μόλις 3 μήνες και κάτι μέρες κράτησε το deal του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός αποτελεί πλέον παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ιβοριανού μέσου.

Ο Τουρέ δεν κατάφερε ποτέ να μπει στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, αγωνίστηκε ελάχιστα στους Πειραιώτες και το απόγευμα της Τρίτης (11.12.2018) έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη θητεία του Τουρέ στον Ολυμπιακό κράτησε μόλις… 222 λεπτά. Ο παίκτης ανακοινώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου (02.09.2018) και πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια, δύο σε Superleague και Europa League και ένα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Να αναφέρουμε ότι Ιβοριανός μέσος βρέθηκε νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός -μαζί με τους εκπροσώπους του- για τη λύση του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις