Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς στην αποστολή για τη Λουκέρνη! [pic]

Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς στην αποστολή για τη Λουκέρνη! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνη στα προκριματικά του Europa League, ανακοίνωσαν οι “ερυθρόλευκοι”, με τον Πέδρο Μάρτινς να αποφασίζει να αφήσει εκτός τον νεοφερμένο Μπίμπαρς Νάτχο, αλλά να παίρνει μαζί του, τον “τελειωμένο” Μιράντα.

Με δύο εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στη Λουκέρνη, αφού σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα του Μιράντα, αλλά όχι και αυτό του Νάτχο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τελικά και τον Πορτογάλο αμυντικό, τον οποίο οι φήμες ήθελαν μακριά από τον Πειραιά, πριν καν αρχίσει η χρονιά, ενώ άφησε τελικά εκτός τον Μπίμπαρς Νάτχο, παρότι δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” έκρινε προφανώς ότι ο Ισραηλινός μέσος δεν ήταν ακόμη σε θέση να βοηθήσει, όντας μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα, ενώ φαίνεται ότι θα δώσει τελικά και μία δεύτερη ευκαιρία στον Μιράντα, για τη συνέχεια. Δύσκολα βέβαια θα πάρει χρόνο συμμετοχής, σε ένα τόσο δύσκολο ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Ανσαριφάρντ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις