Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μαρτίνς! “Νόμιζα πως είχα να κάνω με επαγγελματίες”

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μαρτίνς! “Νόμιζα πως είχα να κάνω με επαγγελματίες”

Τους έφερε προ των ευθυνών του! Ο Πέδρο Μαρτίνς χτύπησε… καμπανάκι στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς “μάντρωσε” τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και παράλληλα είχε πολλές παρατηρήσεις να τους κάνει, μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ, με νέα κακή εμφάνιση.

Στην ομιλία του στη χθεσινή (22.10.2018) προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος τεχνικός έφερε προ των ευθυνών τους ποδοσφαιριστές της ομάδας -χωρίς να βγάζει τον εαυτό του στην άκρη- και τους ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας, αλλά και να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται.

“Λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ κατάλαβα το μεγαλύτερο λάθος μου. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες. Γιατί η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ταιριάζει με επαγγελματίες.

Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στο Ρέντη μέχρι και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις