Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Έλαμψε” ο Γκερέρο στο φιλικό με τη Βάτενς! Νίκη με 3-0 για τους Πειραιώτες [pics]

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μιχέλ Άνχελ Γκερέρο ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο φετινό φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού, αφού ο νέος επιθετικός των “ερυθρολεύκων” βρήκε δύο φορές το “δρόμο” προς τα δίχτυα, στη νίκη με 3-0 κόντρα στην αυστριακή Βάτενς.

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του, στο Ζέεφελντ, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την αυστριακή Βάτενς, που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της Αυστρίας, με τον νεοαποκτηθέντα Μιχέλ Άνχελ Γκερέρο να σημειώνει δύο γκολ και να “κερδίζει” τις εντυπώσεις.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Φορτούνη να έχει “κέφια” και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 2ο λεπτό, με εξαιρετικό σουτ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ μόλις στο 9ο λεπτό, όμως ο επίσης νεοαποκτηθέντας Μάνος, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και πέρασε εκτός τους 10 από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι. Ανάμεσα στους νεοεισελθόντες όμως ήταν και ο Μιχέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακό, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και πέτυχε δύο γκολ, για να διαμορφώσει και το τελικό σκορ.

Στο 68′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 83′ με κεφαλιά από σέντρα του Πάρντο, ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε δις και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο 3-0 των Πειραωτών επί της Βάτενς.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Νικολής, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μανθάτης, Βρουσάι, Μάνος. Στο Β’ ημίχρονο: Γιαννιώτης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Ρομαό, Καμαρά, Ανδρούτσος, Πάρντο, Βέργος, Τζούρτζεβιτς, Γκερέρο.

  

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις